Задушени яребици

Задушени яребици

Задушени яребици Приготвяне и необходими продукти за задушени яребици. Вземаме изчистени 2 яребици, 4–5 лъжици масло, сол, червен пипер, бахар, 2 дафинови листа, 1 чаша вино, 3 домата, половин чаша бульон, половин лъжица брашно и малко винена киселина. Изчистваме яребиците